Rosii umplute cu oua imbracate in bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 7055 vizualizari

 

Rapid de preparat

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 4 bucati de bacon mai lungi
  • 1-2 rosii taiate cubulete
  • 1-2 cubulete de branza topita
  • 7 frunze de salata
  • 1-2 castraveti taiati marunt
  • 1 ardei taiat cubulete
  • 2-3 fire de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu oua imbracate in bacon:

Rosiile se spala si se cresteaza un pic, dupa care se scufunda in apa clocotita, lasandu-se cateva secunde sa se opareasca pentru a se putea decoji, dupa aceasta operatiune se decojesc rosiile, se taie capacelele si se scoate miezul rosiilor. Se aseaza bucatile de bacon in cruce se pune rosia deasupra, in interiorul careia se sparge un ou si se infasoara cu baconul ramas. Se unge o tava cu ulei si se da la cuptor, daca vrei ca ouale sa fie moi lasi decat 10 minute daca vrei sa fie mai tari lasi 15 minute. Dupa primele 5 minute se pune si cubul de branza topita pe fiecare rosie in parte si se continua coacerea la cuptor.

Separat se face o salata, se taie cubulete rosiile dar fara miez decat pulpa, si celelalte legume, se adauga sare, ulei de masline si otet. Se aseaza rosia in mijlocul farfuriei si se face un cerc de salata imprejur. O idee minunata, satioasa si rapida pentru micul dejun.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu oua imbracate in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

giuliana 1

06.11.2010, 08:17

5 fur

nico15 1

08.11.2010, 17:58

multumesc de comentarii

vanilla 1

09.11.2010, 16:46

ff interesant!!! grozave de sarbatori sau ptr mese festive!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si marar